Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης
Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανθούν στις μέρες μας, μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που έχουν οι καταναλωτές για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και ως εκ τούτου την επωνυμία της επιχείρησής σας.

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τομέας της κοινοτικής διαχείρισης στο πλαίσιο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι μια σύγχρονη και εξελισσόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η αποτελεσματική διαχείριση απαιτεί εμπειρία και εξειδίκευση στη διαχείριση κρίσεων, καθώς η κοινότητα δημιουργεί και διαμορφώνεται δυναμικά από ολόκληρο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτήν.

Οι περισσότερες εταιρείες αντιλαμβάνονται τη χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο:

⩺Δεν έχετε χρόνο ή ανθρώπινο δυναμικό για να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

⩺Δεν ξέρετε πώς να κάνετε ελκυστικές και αποτελεσματικές αναρτήσεις.

⩺Δεν έχετε τις γνώσεις να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά όλα τα διαφορετικά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Η Geesmo μπορεί να αναλάβει όλη την διαχείριση της κοινωνικής διαχείρισης της επιχείρησής σας που περιλαμβάνει:

⩺Δημιουργία περιεχομένου για μέσα κοινωνικής δικτύωσης

⩺Δημιουργία διαγωνισμών

⩺Εποπτεία καναλιών κοινωνικής δικτύωσης

⩺Δέσμευση πελατών

Κοινωνικές εφαρμογές

Η Geesmo έχει την τεχνογνωσία να δημιουργεί εφαρμογές για τα κοινωνικά δίκτυα ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της διαφημιστικής στρατηγικής και της καμπάνιας σας.

Ορίστε τους διαφημιστικούς σας στόχους και η GeeSmo θα σας προτείνει ιδέες - εφαρμογές για κοινωνικά δίκτυα που θα ενισχύσουν την αφοσίωση με το κοινό σας.

Διαφημίσεις SEM και κοινωνικά δίκτυα

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας και η ύπαρξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης από μόνες τους δεν επαρκούν για την προσέλκυση πιθανών πελατών-επισκεπτών. Για να μπορέσει ένας πελάτης να σας αναζητήσει, πρέπει να σας γνωρίζει, (επίσημη αναγνωρισιμότητα). Βασικά εργαλεία για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η χρήση διαφήμισης μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και κοινωνικής διαφήμισης.

Πλεονεκτήματα

Στοχευμένη επισκεψιμότητα. Προσδιορίστε το κοινό-στόχο για τη διαφήμισή σας (γεωγραφική τοποθεσία, γλώσσα, ώρα, συσκευή χρήστη κ.λπ.)

Άμεσα αποτελέσματα.Ενεργοποιώντας την καμπάνια με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (στόχευση , Προϋπολογισμός) μπορείτε να έχετε άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα ( επισκεψιμότητα ).

Εύκαμπτος προϋπολογισμός διαφήμισης. Ο προϋπολογισμός διαφήμισης είναι ελεγχόμενος και μπορεί να προσαρμοστεί δυναμικά στις νέες προκλήσεις της επιχείρησής σας.

Δωρεάν έκθεση. Η διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ (ppc) παρέχει το πλεονέκτημα της δωρεάν προβολής και το κόστος μόνο με κλικ.

Εφαρμογή για κινητά

Με την ταχεία ανάπτυξη της χρήσης smartphone και tablet, οι εφαρμογές για κινητά αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής και ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Οι φορητές συσκευές σήμερα είναι ισχυρές και εύχρηστες, τείνουν να αντικαθιστούν φορητούς υπολογιστές και netbook, έχουν αυξημένη φορητότητα, αυτονομία και χαμηλό κόστος απόκτησης.

Αναπτύσσουμε με τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνολογίες, δημιουργώντας λογισμικό για συσκευές iOS και Android:

⩺Ανάπτυξη με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα (εγγενής ανάπτυξη). Για εγγενείς εφαρμογές Android που χρησιμοποιούν Java με Android Studio και Android SDK. Για εγγενείς εφαρμογές iOS που αναπτύσσονται με Objective-C, Xcode και iOS 8.

⩺Ανάπτυξη υβριδικών εφαρμογών με εργαλεία πολλαπλών πλατφορμών. Για ανάπτυξη υβριδικών εφαρμογών που βασίζονται σε HTML5 χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως PhoneGap, AngularJS